Adelong Crossing Park

Adelong Crossing Park är en park i Australien. Den ligger i delstaten New South Wales, i den sydöstra delen av landet, 100 kilometer väster om huvudstaden Canberra. Adelong Crossing Park ligger 272 meter över havet.

Terrängen runt Adelong Crossing Park är platt åt nordväst stainless steel thermos jug, men åt sydost är den kuperad. Den högsta punkten i närheten är 565 meter över havet, 4,5 kilometer sydväst om Adelong Crossing Park. Trakten runt Adelong Crossing Park är nära nog obefolkad glass beverage bottles, med mindre än två invånare per kvadratkilometer.. Närmaste större samhälle är Gundagai, 14,5 kilometer nordost om Adelong Crossing Park. I trakten runt Adelong Crossing Park finns ovanligt många namngivna kullar press art lemon and lime squeezer.

Trakten runt Adelong Crossing Park består till största delen av jordbruksmark. Klimatet i området är fuktigt och subtropiskt. Årsmedeltemperaturen i trakten är 17 °C. Den varmaste månaden är januari, då medeltemperaturen är 28 °C, och den kallaste är juli, med 6 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 1 222 millimeter. Den regnigaste månaden är februari, med i genomsnitt 177 mm nederbörd, och den torraste är januari, med 68 mm nederbörd.